У кошику немає товарів. Почніть покупки в нашому каталозі

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності при реєстрації Користувача на Сайті https://bookseller.in.ua, діє відносно всієї інформації, що стала відомою Адміністрації Сайту.

Адміністрація Сайту обробляє тільки персональні дані, які Користувач надав при реєстрації на Сайті.

Адміністрація Сайту гарантує конфіденційність щодо персональних даних Користувача і надає доступ до персональних даних лише тим співробітникам, яким ця інформація необхідна для надання Сервісу Користувачеві, забезпечуючи дотримання зазначеними особами конфіденційності персональних даних Користувача і безпеки персональних даних при їх обробці.

При обробці персональних даних Користувача Адміністрація Сайту керується Законом України «Про захист персональних даних»

Всі персональні дані, залишені при реєстрації необхідні для нашої взаємодії з Вами.

При оплаті банківськими картками проводиться переадресація на сайт системи електронних платежів. Таким чином, персональні і банківські дані клієнта не доступні для працівників нашого магазину.

Адміністрація Сайту при обробці персональних даних приймає всі необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональних даних. Застосовуючи загальноприйняті методи і засоби безпеки для забезпечення захисту інформації від неправомірного або випадкового доступу до неї, знищення, перекручення, блокування, копіювання, несанкціонованого поширення, а також інших неправомірних дій з нею третіх осіб. Безпека реалізується програмними засобами мережевого захисту, дотриманням умов цієї Політики.

Всі зміни або доповнення Політики Адміністрацією Сайту розміщуються на Сайті без спеціального повідомлення. Нова редакція Політики вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики. Продовження використання Сервісу Сайту Користувачем після внесення змін або доповнень до цієї Політику означає прийняття і згоду Користувача з такими змінами або доповненнями.

Вхід в особистий кабінет ×
Відновлення паролю ×
Введіть email адресу, як при реєстрації.
Ми вишлемо на неї ссилку для відновлення паролю.
Реєстрація особистого кабінету покупця ×
Замовити зворотний дзвінок ×